Wil jij graag deel uitmaken van een TEAM groomers die,  vrij en zonder verplichtingen, samen willen groeien ?


Denk je erover om als beginner eventueel eens deel te nemen aan een trimwedstrijd ? 


Of ben jij  een ervaren actieve wedstrijdtrimmer op zoek naar een leuke, positieve vibe binnen een TEAM ?


Of ben jij misschien die 'senior' wedstrijdtrimmer die 10-15-20 jaar geleden stond te blinken in de ring en een duwtje in de rug kan gebruiken om 'JUST FOR FUN' de competitiekriebels nog eens te herbeleven ?


Wens jij graag GRATIS samen te trainen en gecoached te worden op een positieve, stimulerende manier ?


Dan ben jij welkom in ons GROOM&SHOW TEAM !

WAT DOEN WE ?


* 3 Teamcoaching dagen per jaar waar u gecoached wordt op voorbereiding, werkstrategie, timemanagement, presentatie, wedstrijdsimulatie en veel meer...


* Vrijblijvend samen trainen in onze trimruimte op jullie initiatief (afhankelijk van de coachingdagen) 


* Als Teamlid krijgt u een Team-trimschort, Team-tafeldoek ter beschikking op wedstrijden


* Wij organiseren enkele gezamelijke leuke uitstappen of events.


* Als ambassadeur van K9 Competition, kunnen wij dit volledig gratis en zonder verplichtingen aanbieden !


Interesse ????


Stuur ons een mailtje of contacteer ons via FB, Insta,...

VRAAG EN ANTWOORD


Wat is de bedoeling van het team?

Trimmers samenbrengen die graag op wedstrijd gaan, die graag positief gecoached worden door ervaren mensen en op die manier hun skills willen laten groeien.

Wie is er allemaal welkom?

Zowel de onervaren beginner als de ervaren actieve wedstrijdtrimmers zijn welkom, maar ook de ‘senior’ wedstrijdtrimmers die gewoon zich voor de fun nog even willen voorbereiden om de wedstrijdkriebels nog eens te voelen.

Moet je reeds al wedstrijden gedaan hebben om toegelaten te worden?

Zeker niet!  Wij organiseren zelfs een eerste infosessie waar we je stap voor stap uitleggen hoe een wedstrijd verloopt, welke voorbereiding je best doet, welk materiaal je best meeneemt, hoe je uw hond presenteert…

Moet je ambitie hebben om wedstrijden te doen?

Het is wel de bedoeling om trimmers toe te laten die zich willen voorbereiden op een wedstrijd, al heb je misschien nog eerst een jaartje voorbereiding nodig…

Zal ik verplicht worden een bepaald ras te doen?

Zeker niet, iedereen komt om zich up te graden in een ras of vachtsoort waar hij zich goed bij voelt.

Er staat ‘Groom & Show team’ , waarvoor staat Showteam dat?

We hebben niet enkel een team voor wedstrijdtrimmers, sinds enkele jaren geven wij op dinsdagavond showhandling.  In kleine groep word je gecoached uw prestaties en die van je hond in de ring te optimaliseren.  Elke cursist hiervan zit automatisch in ons showteam.

Wat kost het om lid te worden van het Groomteam?

Niets!  De 3 coaching dagen, infosessie en wedstrijdsimulatiedag is volledig gratis.  Sterker nog, aangezien wij ambassadeur zijn van K9 Europe worden wij gesponsord met trimschorten en tafeldoeken,…

Hoe dikwijls zal het team samenkomen?

Er worden 3 coachingdagen per jaar voorzien, 1 of meerdere infosessie’s en 1 wedstrijdsimulatiedag.  Maar daarnaast staat het jullie vrij om onze zaal te gebruiken om samen te trainen.  Wanneer, hoe dikwijls,… zal enkel jijzelf beslissen (geen verplichtingen)  De bedoeling hiervan is om gezellig, gemotiveerd samen je voor te bereiden op een eventuele wedstrijd

Waar zal het team samenkomen?

Black & White, Witte Gracht 104 te Heist-op-den-Berg.  Wij beschikken over 10 tafels en ruimte om 20 trimmers aan het werk te zetten.

Is het samenkomen verplicht?

Neen, niets is verplicht in ons team.  Enkel positiviteit en respect voor elkaar is verplicht!

Zal ik verplicht worden om deel te nemen aan een bepaalde wedstrijd?

Neen, enkel wanneer jij je er zelf klaar voor voelt !

Wat mag ik verwachten van de coaches?

Wij zijn 2 ervaren wedstrijdtrimmers die meer dan 10 jaar actief en met succes hebben deelgenomen aan trimwedstrijden.  Docent, trainer & coach zijn geworden naast ons eigen trimsalon en verzeild geraakt in de tentoonstellingswereld.  Wij zullen de teamleden begeleiden in planning, training, voorbereiding, emotionele ondersteuning bieden waar we kunnen. Op zoek gaan naar uw werkpunten, begeleiden naar eventuele bijscholingen bij binnen-en buitenlandse trimmers waar u persoonlijk het meest zal van leren.

Wat mag ik verwachten van een coachingdag?

Een coachingdag is geen ras workshop !  Iedereen brengt zijn eigen favoriete ras mee en er zal die dag vooral gecoached worden op voorbereiding, techniek, werkmethode, timing & planning, finishing, stijl ,presentatie, … We gaan samen met u op zoek naar waar het beter kan, welke werkpunten er zijn, beter productgebruik,…

Wat mag ik verwachten van een trainingdag?

Teamleden kunnen samen komen groomen in onze zaal zonder coaching.  Jullie overleggen zelf wanneer en wie kan, komt gewoon.  Ben je niet beschikbaar die dag, geen probleem !

Wat mag ik verwachten van een infosessie ?

Een infosessie organiseren we voor de absolute beginners.  In een 2-tal uurtjes proberen we het verloop van een wedstrijd te bespreken, welke voorbereidingen vereist zijn, hoe een voor-jurering of eind-jurering verloopt, welke do’s en dont’s er zijn, en proberen we al jullie vragen te beantwoorden zodat jij goed geinformeerd en zelfzekerder naar jouw eerste wedstrijd kan !

 

Wat mag ik verwachten van een simulatie wedstrijd ?

1 keer per jaar zullen wij een ‘simulatie wedstrijd’ organiseren waar alles verloopt zoals op een echte wedstrijd.  Dit om kennis te maken met de extra stress die bij een wedstrijd komt kijken en alle nadelen daarvan te ervaren.  Zodoende je optimaal voor te bereiden op de eerst volgende echte wedstrijd.